Segueix-nos

Subscriu-te a la newsletter!

GO UP

Batalla de l’Ebre al país de l’Olivera

Preu 12€ 2H 30 MIN
Veure més

Batalla de l’Ebre al país de l’Olivera

12€ per persona

En aquesta ruta veurem la peculiar relació entre l’oli i la batalla de l’Ebre. L’oliver en aquells anys era un dels cultius més important a la comarca, i l’oli un dels seus productes més valorats. Durant la ruta visitarem espais relacionats amb la Guerra Civil Espanyola, recorrent camins i olivers que van ser testimonis muts d’aquell període. Explicarem anècdotes curioses de guerra i postguerra relacionades amb l’oli.
En aquesta experiència el visitant provarà uns olis únics amb oliveres molt ben afincades al territori com és el cas de la varietat d’empeltre, i podrem veure les diferències amb altres olis més comercials.

Per fer-ho el més accessible possible aquesta activitat es pot realitzar de dos maneres:

1) Batalla de l’Ebre + Visita i tast d’olis a molins tradicionals (15€):

En aquesta ruta parlarem sobre els dos períodes de guerra que van passar per la comarca, durant la desbandada d’Aragó i la Batalla de l’Ebre visitant espais transcendentals. Finalitzarem visitant un molí d’oli tradicional on veurem com es feia l’oli abans, acabant amb un tast del producte. El preu és de 15 euros per persona.

2) Batalla de l’Ebre + Tast d’olis entre oliveres (12€):

En aquesta ruta parlarem sobre els dos períodes de guerra que van passar per la comarca, durant la desbandada d’Aragó i la Batalla de l’Ebre visitant espais transcendentals. Finalitzarem visitant una finca d’olivers centenaris on veurem com es treballen, acabant fent un tast de les varietats més característiques.

 

2H 30 MIN
 • Destinació
 • Sortida
  Corbera d'Ebre
 • Hora de sortida
  Per confirmar
 • Inclou
  Trajecte amb vehicle i Guia
 • Roba
  És recomanable roba còmoda i calçat esportiu

Deixa un comentari

Valoració