Segueix-nos

Subscriu-te a la newsletter!

GO UP

La Terra Alta: Una història de vi i guerra

Preu 25€
Veure més

La Terra Alta: Una història de vi i guerra

25€ per persona

Tant el vi com la guerra han estat dos factors que han condicionat les nostres tradicions i formes de viure. Però, també és veritat que el vi i la guerra són dos elements que van conviure i que difícilment es poden separar. Voleu descobrir aquesta peculiar relació? La ruta començarà visitant el Poble Vell de Corbera d’Ebre, escenari fortament castigat durant la Batalla de l’Ebre, on passejarem per les seves cases i carrers amb ruïnes, coneixent els seus secrets. Seguidament ens desplaçarem fins a un dels cellers amb DO Terra Alta, on acabarem realitzant un tast de vins.
En la cerca de que sigui una experiència el més enriquidora possible, s’ha escollit el celler Josep Vicens de Gandesa, celler amb un fort arrelament històric a la comarca i amb vins fets amb tradició i amb peculiaritats similars a les dels vins dels anys 30. El celler està ubicat al centre de Gandesa, i l’edifici on es troba, era de l’antic notari de la mateixa població. Durant la Guerra Civil Espanyola va ser una casa ocupada militarment i es feia servir majoritàriament com a cuina i també per rentar la roba dels soldats.

18+ Edat
 • Destinació
 • Sortida
  Corbera d'Ebre
 • Hora de sortida
  Per confirmar
 • Roba
  És recomanable roba còmoda i calçat esportiu
 • Inclòs
  Guia Turístic
  Tast de vins
  Tiquets d'entrada als espais
 • No inclòs
  Àpats
  Mobilitat entre els espais
1
POBLE VELL
Comencem la ruta a la seu de “Marcats pel 38”, avinguda Casal nº10 de Corbera d’Ebre. Ens dirigim al Poble Vell de la mateixa localitat. Casc antic, situat dalt d’un turó i conegut popularment com “la Montera”. Es podria considerar que Corbera va ser de les localitats catalanes més castigades, ja que es va quedar al mig del front durant tota la batalla de l’Ebre. Fortament bombardejat per l’aviació “condor” alemanya i de l’artilleria franquista i republicana durant la major part dels dies de combat deixen l’estampa actual d’un poble destruït i que reflexa la duresa i crueltat de la guerra. Una visita que segur no deixa ningú indiferent.
2
CELLER JOSEP VICENS
Celler amb una història arrelada a la Terra Alta i la seva gent. Actualment elabora vins d'alta qualitat amb reconeixement dins de la DO Terra Alta. El celler està ubicat al centre de Gandesa, i l’edifici on es troba, era de l’antic notari de la mateixa població. Durant la Guerra Civil Espanyola va ser una casa ocupada militarment i es feia servir majoritàriament com a cuina i també per rentar la roba dels soldats.

Deixa un comentari

Valoració