Segueix-nos

Subscriu-te a la newsletter!

GO UP

La Terra Alta: Una història de vi i guerra

Preu 15€
Veure més

La Terra Alta: Una història de vi i guerra

15€ per persona

Tant el vi com la guerra han estat dos factors que han condicionat les nostres tradicions i formes de viure. Però, també és veritat que el vi i la guerra són dos elements que van conviure i que difícilment es poden separar. Voleu descobrir aquesta peculiar relació?

En aquesta ruta combinarem els dos conceptes visitant zones de combat amb vins del terreny. Els llocs i cellers dependran de la disponibilitat existent.

En la cerca de que sigui una experiència el més enriquidora possible, s’han escollit cellers amb un fort arrelament històric a la comarca, amb vins fets amb tradició i peculiaritats similars a les dels vins dels anys 30.

Per fer-ho el més accessible possible aquesta activitat es pot realitzar de dues maneres:

1) Visita Batalla de l’Ebre + visita i tast a un celler DO Terra Alta (20€):

En aquesta opció pel que fa a Batalla de l’Ebre visitarem una zona atrinxerada on el visitant podrà entendre la dificultat i duresa dels combats. Entendrem també in situ, perquè aquesta guerra va ser molt més que una guerra civil; pel que fa a enoturisme, ens desplaçarem fins al celler on realitzarem una visita més tast.
Col·laborem amb cellers de diferents pobles de la Terra Alta amb visions i maneres de fer diferents pel que fa al vi. El preu és de 20 euros per persona i es demana un mínim de 6 persones.

2) Visita Batalla de l’Ebre + tast de vins particular (15€):

En aquesta opció pel que fa a la Batalla de l’Ebre visitarem una zona atrinxerada on el visitant podrà entendre la dificultat i duresa dels combats. Entendrem també in situ, perquè aquesta guerra va ser molt més que una Guerra Civil.
I pel que fa a enoturisme ens desplaçarem fins a una casa particular on gaudirem d’una exposició amb material de guerra reciclat per usos agrícoles, i en part també, utilitzats en l’elaboració del vi. Acabarem tastant vins de la comarca de forma no professional, i per qui s’animi, bevent-los de forma tradicional amb porró. Aquesta opció també està pensada per grups que no arriben al mínim de les 6 persones i volen tenir una experiència que relacioni ambdós conceptes.
El preu és de 15 euros per persona.

18+ Edat
 • Destinació
 • Sortida
  Corbera d'Ebre
 • Hora de sortida
  Per confirmar
 • Inclou
  Trajecte amb vehicle i Guia
 • Roba
  És recomanable roba còmoda i calçat esportiu
1
TRINXERES
Comencem la ruta a la seu de “Marcats pel 38”, avinguda Casal nº10 de Corbera d’Ebre. Visitarem una zona atrinxerada on el visitant podrà entendre la dificultat i duresa dels combats. Entendrem també in situ, perquè aquesta guerra va ser molt més que una guerra civil.
2
TAST DE VI
Ens desplaçarem fins al celler on realitzarem una visita més tast. Col·laborem amb cellers de diferents pobles de la Terra Alta amb visions i maneres de fer diferents pel que fa al vi.

Deixa un comentari

Valoració