Segueix-nos

Subscriu-te a la newsletter!

GO UP

La Terra Alta: Una història de vi i guerra

Preu 22€
Veure més

La Terra Alta: Una història de vi i guerra

22€ per persona

Tant el vi com la guerra han estat dos factors que han condicionat les nostres tradicions i formes de viure. Però, també és veritat que el vi i la guerra són dos elements que van conviure i que difícilment es poden separar. Voleu descobrir aquesta peculiar relació?

En aquesta ruta combinarem els dos conceptes visitant zones de combat amb vins del terreny. Els llocs i cellers dependran de la disponibilitat existent.

En la cerca de que sigui una experiència el més enriquidora possible, s’han escollit cellers amb un fort arrelament històric a la comarca, amb vins fets amb tradició i peculiaritats similars a les dels vins dels anys 30.

18+ Edat
  • Destinació
  • Sortida
    Corbera d'Ebre
  • Hora de sortida
    Per confirmar
  • Roba
    És recomanable roba còmoda i calçat esportiu
1
POBLE VELL
Comencem la ruta a la seu de “Marcats pel 38”, avinguda Casal nº10 de Corbera d’Ebre. Ens dirigim al Poble Vell de la mateixa localitat. Casc antic, situat dalt d’un turó i conegut popularment com “la Montera”. Es podria considerar que Corbera va ser de les localitats catalanes més castigades, ja que es va quedar al mig del front durant tota la batalla de l’Ebre. Fortament bombardejat per l’aviació “condor” alemanya i de l’artilleria franquista i republicana durant la major part dels dies de combat deixen l’estampa actual d’un poble destruït i que reflexa la duresa i crueltat de la guerra. Una visita que segur no deixa ningú indiferent.

Deixa un comentari

Valoració